Om Yellowmate Kontakt
Gäst | Logga in
Tjänster som förenklar tillvaron
Yellowmate ska erbjuda tjänster du verkligen behöver, samlade på ett ställe. Jag vet att jag inte är ensam om den här ambitionen, men det är du som avgör om jag har lyckats!

Pris
Priset är inte fastställt ännu, men du kan se 36 kr/mån som en indikation på var priset kommer att hamna. Det är just nu bara utvalda personer som kan skaffa konto på Yellowmate, men tanken är naturligtvis att öppna för alla så snart som möjligt.

Reklamfritt
Sajten är helt fri från popup-fönster, blinkande banners och smygsponsrade länkar.

Bakom sajten
Jag som har skapat och driver Yellowmate, heter Tom Lönnevik. Jag är 26 år och bor i Norrköping. Under "de glada IT-åren" var vi som mest fem personer som jobbade med sajten. Men nu är det bara jag igen. Jag vet att jag har skrivit "vi" istället för "jag" på många ställen på Yellowmate. Det är inte av självbeundran, utan med tanke på ovanstående.

Lite historik
Den ursprungliga idén till Yellowmate fick jag 1998. Internet hade fortfarande nyhetens behag över sig, och jag funderade på hur man skulle kunna bringa ordning i kaoset på nätet. Idén jag kom på gick ut på att en sajt länkar till utvalda länkguider, som i sin tur länkar vidare till utvalda sajter. Idén lever vidare i form av gratistjänsten "Sök på nätet", men har kompletterats med en rad nya tjänster. Det första arbetsnamnet för projektet var "Utgångspunkten" - ett namn som senare skulle komma tillbaka. Sajten har även hetat Parent Directory och Levelsearch, förutom ett otal olika arbetsnamn. Nu är det dock Yellowmate som gäller!
© Yellowmate
Michael Kors Väskor Michael Kors Väskor Väskor Michael Kors Väskor Louis Vuitton Louis Vuitton Väska Oakley solglasögon Oakley solglasögon Michael Kors Borsa Balenciaga Borse MCM Tasche Michael Kors Taschen Michael Kors Schweiz Gucci Taschen Sac Balenciaga